1.Turnir Međimurske Lige 17/18

1.Turnir Međimurske Lige 17/18

Nakon vrlo uspješne prve sezone Međimurske "FEST" lige 2016./2017. u kojoj je sudjelovalo čak 36 igrača iz Međimurja i okolice, puni ponosa, najavljujemo prvi turnir nove sezone međimurske "FEST" lige 2017./2018. Turnir je otvorenog tipa na kojem svatko može naučiti više. Tom prilikom Vas pozivamo na turnir PAROVA dana 09.12.2017. počevši od 19.00 sati s rokom prijave do samog početka turnira. 


Kotizacija po paru iznosi 60 kuna.

NAGRADE: -1. mjesto 50% od prikupljene kotizacije
-2. mjesto 30% od prikupljene kotizacije
-3. mjesto 20% od prikupljene kotizacije. 
Na turniru vrijede pravila Hrvatskog stolnonogometnog saveza.

 

Facebook event

 Očekujemo vas u velikom broju...
VIDIMO SE.... Filip!

 

Da podsjetimo, Međimurska FEST Liga je natjecanje u stolnom nogometu otvorenog tipa koje organizira Stolnonogometni klub "Fest".
Liga se sastoji od pojedinačnih turnira koji će redovno biti organizirani na lokacijama u Međimurju i na kojima će se skupljati bodovi za zajedničku završnu ljestvicu. Voditelj Međimurske Lige je Filip Posavec koji će uz svoju organizatorsku ekipu redovno najavljivati turnire i brinuti se da budu na pravoj razini. Svi su dobrodošli saznati više, sudjelovati i pomoći u ovom projektu! - na facebooku je iz tog razloga napravljena stranica "Međimurska FEST Liga" koju možete ovdje naći, pratiti i uvijek biti obavješteni o svemu što se događa
 
PRAVILA:
1. Liga se sastoji od nekoliko pojedinačnih turnira parova (4-6 turnira) a zadnji, finalni turnir će nositi 50% bodova više.
2. Bodovanje na turnirima: 1. 100b, 2. 85b, 3. 70b, 4. 60b, 5.-8. 50b, 9.-16. 40b, 17.+ 30b
3. Turniri će se najavljivati barem 8 dana ranije
4. Na turnirima u igri vrijede pravila Hrvatskog stolnonogometnog saveza
5. Na turnirima Međimurske lige vrijedi “granica ratinga” za parove.
 
Pravilo broj 5. je ovdje malo detaljnije objašnjeno:
S ciljem da probudimo i motiviramo igrače koji se razvijaju/uče ali i željom da ih ubacimo u vatru pravog natjecanja osnovali smo Zagrebačku Ligu i DYP Ligu. Baza takve igre i natjecanja je naš rating koji dodjeljujemo svakom novom igraču i ažuriramo ga svake godine; listu ratinga možete pronaći među ljestvicama na našem stolni.com webu: http://stolni.com/ljestvice/rating
Međimurska FEST Liga je sastavni dio stolnonogometnih natjecanja koje organizira Savez i na isti način želi motivirati igrače da sudjeluju i natječu se. Iz tog razloga na turnire Međimurske FEST Lige stavljena je „gornja granica“ na rating parova koji nastupaju:
ROOKIE igrači mogu nastupati s kim žele
SEMIPRO igrači mogu nasupati s ROOKIE igračima i SEMIPRO igračima u paru
PRO igrači mogu nastupati samo s ROOKIE igračima u paru
Međimurska liga je otvoreno natjecanje i želimo ga popularizirati, posebno u Međimurju i okolici gdje scena zadnjih par godina nije toliko aktivna. Ne želimo da se na ovo gleda kao zabrana već obrnuto: kao dodatna motivacija za novu igračku scenu!