2. Turnir DYP Lige 17/18 - 8Ball

2. Turnir DYP Lige 17/18 - 8Ball

Naši dyp-ovci, evo nas opet! Iza nas je 1. DYP turnir i kako se sezona brzo zahuktava i dolaze nam najveći i najzahtjevniji turniri sezone pa nemamo druge nego se uhvatiti šipki i dovesti u red naše pulleve, pushevem, snakeove, pineve itd. Prvi turnir kako svi znate odnio je gospodin profesor kako tjelesnog tako i stolnog nogometa Radic Miro

Sljedeći vikend se održava najvažniji turnir na pro stolu za za nas. BALKAN CUP na kojem će prisustvovati osim Hrvatske i prijatelji iz Srbije, Slovenije, Bugarske te nimalo neće biti nimalo lako doći do dobrog plasmana. Stoga kako bi se što bolje pripremili najavljujemo 2. turnir DYP lige koji će se održati u srijedu 18.10. s početkom u 19i30. Turnir će se održati u većdokazano dobrom domaćinu 8ball-u u Sesvetama gdje se ujedno i održava Balkan kup. Zato nema bolje prilike za trening nego na istom terenu na istim stolovima na kojima ćemo odmjeriti snage od 20.-22.10 na Balkan kupu.
Miro je pokazao da je najbolji na fabi stolu, može li to pokazati i na robertu top speedu valja vidjeti u srijedu, možda će Antonio pokazati da je njegov loš rezultat na 1.dyp samo puka slučajnost i odnijeti titulu pobjednika 2. DYP turnira? Možda će se ukazati neko drugi i pomesti konkurenciju? Ne znamo ništa i sve ćemo vidjeti u srijedu. Ok, znamo da Mislav neće sigurno ništa dobro pokazati :/. U 8ball-u ćemo imati 3 STOLA kako bi se što više igralo i što bolje pripremili za vikend.


VIDIMO SE U SRIJEDU. :D
M&M