2. Turnir lige kalčeto 2017/2018

2. Turnir lige kalčeto 2017/2018

LIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KALČETTTTTTTTTTTTO!!!!!!!!!!! NOVA SEZONA! NOVE BORBE! VEČJA KONKURENCA! ŠE VEČ ZABAVE! ŠE VEČ DRUŽENJA! ŠE VEČ VEČ VEČ VEČ VEČ VEČ VEČ!!!!!

Prvi turnir je za nami in udeležba 21 parov iz SLovenije in bližnje okolice nam potrjuje, da je Liga Kalčeto še vedno najbolj obiskana liga namiznega nogometa v naši lepi državi ;) 

Drugi turnir Lige bo na naši najbolj tradicionalni lokaciji, in sicer v Kavabar Tisa v Izoli! Odličen organizator (Pako), prijazna lastnica in natakarice ter seveda prijetno "dumače" vzdušje lokala bodo zagotovo botrovale k še enemu izjemno obiskanemu turnirju, kjer bo zmagal le tehnično in krompirjevsko najbolj podkovani par :D Ali boste to vi?

Skratka dobimo se v soboto 28.10. v Tisi na še enem odličnem turnirju Lige Kalčeto! Kdo bo letos najjači med najjačimi Fabi igralci? Kdo bo zmagal bitko za šankom? Kdo bo najbolj priljubljeni ali najbolj priljubljena igralka namiznega nogometa v sezoni 2016/2017? Vse odgovore in seveda obilo zabave in dobre volje na Ligi Kalčeto, najbolj poznani, tradicionalni, eksplozivni in ambiciozni ter seveda graciozni Ligi namiznega nogometa na svetu ;)

Dogodek sofinancira Mestna občina Koper.

Športen pozdrav,
ŠKD Bela tema

 

facebook event