5. Turnir DYP Lige - Klub Šibenčana 17/18

5. Turnir DYP Lige - Klub Šibenčana 17/18

Dragi stolnonogoljubci,

evo nas u novoj godini ali nastavljamo po starom običaju održavanja DYP lige!
Kako je cilj ove igre pružiti raznoliku igru na raznolikom terenima i mjestima pa i različitim pravilima, možete puno očekivati puno iznenađenja u ovoj godini :).
Da vas odmah ne iznesemo sve karte na stol krenut ćemo polako. Prvi turnir u novoj godini,a naš peti DYP turnir u ovoj sezoni održati će se u klubu šibenčana na nekima dragom nekima baš i ne al zasigurno posebnom stolu Tornadu!
Da se podsjetimo top 5 DYP-ovca ove sezone koja vode žestoku bitku za naslov prvaka. Prije polusezonskog odmora prvo mjesto drži Radic Miro sa velikih 5 bodova prednosti ispred Tin Kujundžić, međutim Tin igra sve bolje i bolje i ima ozbiljnu namjeru pomesti sve do vrha! Zatim slijede 3 imena koja ne treba nešto previše opisivati, sve bolji od boljeg i ni u kojem slučajnu se nikog od njih ne može opisati drukčije nego favorita za osvajanje stoga će Miro i Tin imati jako težak zadatak da se zadrže na vodećim pozicijama. Treba i spomenuti Mislav Maračić koji dijeli 5.mjesto s Antonio Novački te također opasno puše za vratom vodećoj ekipi, čupavi koji može pobijediti svakog al bome može i izgubiti od svakog.
1. Radic Miro 27
2. Tin Kujundžić 23
3. Armuš Igor 22
4. Neven Kosovecc 20
5. Antonio Novački 18
5. Mislav Maračić 18
Tu su još mnoga poznata imena poput Christian LangĐani Glavinić, Ivora,Luka BrajkovicTatjana JovanovMarko VrkićIvan ZalarLuka Vjestica,Mislav ParadiVjekoslav CvetkoMatija PažulinecKrešimir Nemec,Ante Prstec,Božena Marijanović itd…a i neka nova imena poput Filip Eđut kojeg smo mogli već vidjeti na djelu više puta i pokazao je da se na njega može računati u budućnosti te Damjan Ros koji je za većinu vas nepoznat al ko je igrao s njim za o kakvom se talentu radi a ko ne zna uskoro će saznati! Vjerujte nam na riječ. 

Turnir će se održati u ponedjeljak 15.1.2018. s početkom u 20h. Prijave se primaju do 19i45h!
Nadamo se da se vidimo u velikom broju da započnemo novu godinu s najboljim DYP-em IKAD!

M&M