1. Turnir DYP Lige 19/20 - Bowling Club

1. Turnir DYP Lige 19/20 - Bowling Club

Novu DYP Sezonu počinjemo u Bowlingu na Garlandu!
Voditelji prvog turnira bit će M&M i igrat će se standardni Monster DYP...


Dalje želimo dopuniti informacije iz najave DYP Lige:
DYP – Draw your partner; kao i što sam naziv kaže (izvuci svog protivnika) svako kolo igraš sa drugim igračem te tako skupljaš bodove. Što znači da bi nastupio na turniru ne treba ti partner, također ti ne treba ni znanje i iskustvo jer ćemo ti sve objasniti kad dođeš.

Cilj DYP lige je privući nove ljude u svijet stolnog nogometa jer se s ovakvim tipom „natjecanja“ vrlo lako uči i dobiva potrebno iskustvo kako bi kasnije mogli ravnopravno parirati najboljima u Hrvatskoj. Također ova liga služi kao najbolji trening prije nekih većih turnira.

Sistem DYP Lige u novoj sezoni je sljedeći: Za svaki DYP turnir organizatori Lige Mislav&Marko primat će vaše prijave za voditelja turnira i dodjeljivati vođenje ovisno o dobroj ideji. 2ball? DYP? Speedball? Klasik? Nema 5ice? Fabi? Garlando? Sve je dozvoljeno i samo se čeka dobra ideja. Javiti se možete na stolni.com@gmail.com ili direktno njima(npr. preko facebooka). Prvi turnir počinjemo standardno: Monster DYP-om na Garlandu a dalje po željama :)

Pravila: Igra se po ITSF pravilima (Ili sitno modificiranim pravilima ITSF-a ako tako odluči voditelj turnira). Svaki turnir se boduje ovim sistemom: 10,9,8,7,6,5,4,3,3,3,3…. prema redoslijedu od najbolje plasiranog prema najlošijem tog dana. Bodovi se zbrajaju te su vidljivi na stranicama hrvatskog stolononogometnog saveza. Postoje i dodatni bodovi koji se nadodaju na skupljene na kraju sezone a oni su jednaki broju dolazaka na DYP turnire što znači ako ste bili 10 puta na turniru na kraju sezone bit će vam dodatno 10 bodova.

I zadnje: NEMA KOTIZACIJE na niti jednom DYP turniru ali zato uvijek ima NAGRADA koje osiguraju domaćini turnira ili Savez.

 

facebook event