2. Turnir DYP Lige 19/20 - Bowling Club

2. Turnir DYP Lige 19/20 - Bowling Club

Nova epizoda nase serije DYP turnira dolazi u nešto druačijem izdanju!
Prvi nadolazeći četvrtak (14.11.) ćete moći okušati svoje snage prema CLASSIC pravilima tj. Za vođenje drugog turnira M&M su odabrali Nevenovu prijavu tj. Classic pravila na garlandu u Bowlingu!

¬„Ali redakcijo Stolnog nogometa u Hrvata, što su to classic pravila?“ – drago nam je da ćemo se praviti da ste pitali. Ako se snake-a na stolnom bojite više nego pravih zmija, a na udarac preokretanjem igrača vi prevrćete očima, napokon ćete moći doći na stolni bez straha i pasivne agresije.
Šalu na stranu, čeka nas večer stolnog nogometa kakav je nekad bio. Vidjet ćemo super šuteve i kreativnost koja možda nije očita u mečevima koji nemaju ovakva ograničenja.
Inače i ovaj DYP je dio inicijative da otvorimo vrata zainteresiranima da, uz našu podršku, vode jedan DYP kojem će dodati vlastiti ukus u stolnom. 2-ball, classic, rollerball, golmanom gol vrijedi 2, multitable – ništa nije zabranjeno. U ovom slučaju i najveći cinici će biti primorani potvrditi onu staru motivacijsku „Ako možeš zamisliti, možeš i ostvariti.“.
Vidimo se u Bowlingu (Florijana Andrašeca 14) u četvrtak, 14.11. u 20h!

Link facebook event