4. Turnir Lige Kalčeto 17/18 (SLO)

4. Turnir Lige Kalčeto 17/18 (SLO)

Prenosimo najavu novog turnira Lige Kalčeto u Sloveniji:

 

"...LIGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KALČETTTTTTTTTTTTO!!!!!!!!!!! NOVA SEZONA! NOVE BORBE! VEČJA KONKURENCA! ŠE VEČ ZABAVE! ŠE VEČ DRUŽENJA! ŠE VEČ VEČ VEČ VEČ VEČ VEČ VEČ!!!!!

Nazadnje smo ligo kalčeto igrali na Sava Cup-u v Ajdovščini, sedaj pa se ponovno vračamo na rodno grudo ;) 

Četrti turnir Lige bo na naši tradicionalni lokaciji, in sicer v Urban Piqniq-u v Kopru! Mlada a izkušena (tako vsaj pravijo njihove drage....no za Rudija se ne ve še :D ) organizatorja (Leo in Rudi oz. Fejo in Lindo), prijazna lastnica in natakarice ter seveda prijetno "dumače" vzdušje lokala bodo zagotovo botrovale k še enemu izjemno obiskanemu turnirju, kjer bo zmagal le tehnično in krompirjevsko najbolj podkovani par :D Ali boste to vi?

Skratka dobimo se v soboto 10.03.2018 v Urban Piqniqu na še enem odličnem turnirju Lige Kalčeto! Kdo bo letos najjači med najjačimi Fabi igralci? Kdo bo zmagal bitko za šankom? Kdo bo najbolj priljubljeni ali najbolj priljubljena igralka namiznega nogometa v sezoni 2017/2018? Vse odgovore in seveda obilo zabave in dobre volje na Ligi Kalčeto, najbolj poznani, tradicionalni, eksplozivni in ambiciozni ter seveda graciozni Ligi namiznega nogometa na svetu ;)

Dogodek sofinancira Mestna občina Koper.

Športen pozdrav,
ŠKD Bela tema..."

 

facebook event