Analiza nastupa Reprezentacije na 3. Sava Kupu

Analiza nastupa Reprezentacije na 3. Sava Kupu

Da se i mi, kao šećer na kraju osvrnemo na 3. SAVA kup u Pančevu.

Unatoč malom kaskanju sa organizacijom domaćini su se uspjeli iskupiti sa gostoprimstvom i odličnom atmosferom pa im ne možemo zamjeriti . Cijene pića i hrane su bile stvarno pristupačne, te definitivno nitko nije ostao gladan, a niti žedan.

Na turniru nije bilo zastoja niti dužih čekanja na igru, a to je svakako pohvalno. Imali smo 8 FABI stolova na raspolaganju, od kojih nisu baš svi bili u vrhunskom stanju, ali je to za taj stol normalno.

Ipak, od svega ovog je bitnija naša igra i rezultati, a tu je bilo svega. Čestitke Sebastijanu na 2. mjestu u single-u. Do tada je cijeli turnir odigrao bez poraza, izgleda da mu je malo snage nedostajalo na samom kraju. Pohvale Đaniju koji je osvojio odlično 3. mjesto. Ipak se s tim nije zadovoljio pa je izvan turnira izazvao prvaka i odnio pobjedu. Također čestitke Matiji za single, koji je ispao u četvrtini finala od istog tog prvaka.

Kad pogledam sve skupa, čini se da smo najviše svi skupa podbacili u parovima. U početku su neki igrali bolje, a neki lošije, ali mislim da su svi napadači stali u jednom trenutku. Moje mišljenje je da smo svi parove odbacili, te da smo mogli odigrati barem za klasu bolje. Ipak izdvojio bih Antonija, koji je sa svojim partnerom Andrejom Rižnerom, osvojio odlično drugo mjesto.

Za svu tu osrednju igru smo se iskupili u nastupu za reprezentaciju. Čini se da nam je svima trebalo malo dodatnog motiva da pokažemo što znamo. Posebno moram pohvaliti Đanija u single-u i SH(Ante i ja) u parovima koji su imali stopostotni učinak. I tako smo uz tijesnu borbu ipak uspjeli pokazati da smo i dalje najbolji na balkanu. Zahvaljujem se svima koji su nastupili za repku i dali sve od sebe.

Na kraju je zaključak da je put bio odličan. Dobro smo se zabavili, družili se svi zajedno, popili koje piče i igrali stolni. Nadam ćemo se uskoro ponovo družiti u velikom broju na 2. Turniru FABI Pinero lige.

 

P.S. potpuni rezultati su na www.stolni.com (unešeni u ljestvice)

 

Rezultati pojedinačno:

1. Srdjan Martonoski (Srbija)

2. Sebastjan Božič (Hrvatska)

3. Đani Glavinić (Hrvatska)

 

Rezultati parovi

1. Mića Trninić, Mirko Isakovski (Srbija)

2. Antonio Novački, Andrej Rižner (Hrvatska, Slovenija)

3. Igor Pavletič, Kevin Ukota (Slovenija)

 

Reprezentacije 1. Hrvatska 7 2. Slovenija 6 3. Srbija 5