HoF je živ!

HoF je živ!

HoF je živ!

Ako niste čuli ili sudjelovali u legendarnim Hall-Of-Fame turnirima u Jaski želimo vam približiti ideju tog odličnog dijela naše stolnonogometne povijesti. HoF je preteča DYP Lige u smislu da se umjesto treninga odigra turnir skraćenog trajanja i što većeg mješanja igrača da bi na kraju dobili MVP-a.

Orginalni turniri održavali su se između 2012. i 2014. godine u kultnom MB-u s ciljem da se nakon određenog broja osvojenih HoF-ova zasluži pravo imat sliku iznad stolnog. Velika čast za svakog stolnonogometaša. Serija turnira je nažalost zamrla prije nego je netko službeno stigao do te granice od 30 osvojenih turnira ali najbliže tome bio je po sjećanju Matija Pažulinec koji je žestoko branio domaći teren. Možda je ekipa iz Foos Uniteda i službeno vodila te rezultate pa bi ovom prilikom zamolili za njih da ih negdje ovjekovječimo i na webu..

Nije da trebamo razloge za pisanje ovakvih članaka, ali jučerašnji event u Bowlingu poprimio je oblik HoF turnira u svakom pogledu pa nas je podsjetilo i na izvor. U Bowlingu, na Roberto Sport Top Speedu ali sa „posebnom ultra speed no control“ lopticom ekipa u sastavu: Brajković, Radić, Marinković, Novački, Rusan i Rusan odigrala je mini turnir. Pobjednik tj. MVP tog susreta bio je Ivan Rusan kojem ovom prilikom na tome čestitamo.

Vraća li se Hof? Teško, naime to je sistem stvoren za natjecanje 4-8 igrača koji smo nadogradili u Monster DYP oblik jer podržava neograničen broj igrača i vođenje je jednostavnije ali da je igra u ovoj kombinaciji loptica-stol ultra zanimljiva to svakako jest i sigurno ćemo vam pružiti još poneku priliku sudjelovati, dal kao dio DYP lige ili nečeg drugog to nam ostaje za vidjeti..