Igrač godine 2015/2016

Igrač godine 2015/2016

 

Napadačka polovica SH-a, najnoviji dodatak Izvršnom odboru, menađer Fabi Lige i naš novi Izbornik Fabi Reprezentacije – Krešimir Nemec prvo je ime sezone 2015/2016!  

Sigurni smo da titula Igrača godine ide u prave ruke jer jedan od naših najjačih igrača na fabiju zaplivao je i u vode profi stolova te u prvoj sezoni osvojio pozivnice  u finale u obje discipline. Uspješno je položio svoj prvi ispit kao Izbornik osvajanjem 1.mj na Sava Kupu u Pančevu a zapaže tragova ostavlja već godinama i u Slovenskoj Ligi Kalčeto.

Iako zasad ima iza sebe tek jednu službenu titulu (Osvajač Kupa Hrvatske) medalje i turnire osvaja redovno te je jedan od naših najkonstantnijih igrača. Kapetansku vrpcu nosi i u Zagrebačkoj Ligi a svoju sposobnost vodstva i organizacije dokazuje dizanjem Fabi Lige u dane stare slave.

Krešo, čestitamo!

 

Također, treba spomenuti i još dvojicu igrača čija su imena visoko kotirala u ovom izboru:

Igor Armuš i Stjepan Mijić, možete biti ponosni jer ste u ovoj sezoni dali zaista velik doprinos. Savez prepoznaje vaš trud i zalaganje i sigurni smo da je samo pitanje sezone kad će ova titula doći i do vas..