Igrač godine 2016/2017

Igrač godine 2016/2017

Svake godine ističemo jedno ime hrvatskog stolnog nogometa koje se istaklo prema rezultatima isto kao i "prema posebnim zaslugama". Osvajatelji dosadašnjih naslova su visoko postavili ljestvicu pa tako ove godine ističemo sljedeće kandidate za ovu prestižnu titulu:

ARMUŠ IGOR

Vjerojatno najveći „profesionalac“ u našem amaterskom sportu. Igrač izvanrednog talenta ali i brojnih sati uloženih u brušenje istog. Sudac, važan kotačić i u Fabi i Pro Repki, analitičar bez premca i majstor s odvijačem i imbusom spreman pomoći pripremi svakog turnira. No ono po čemu se naš aktualni Državni prvak Igor zaista ističe jesu rezultati - osvajavši medalje u čemu god je sudjelovao:

Ali to su samo rezultati. Igor je vrijedan pomoćnik našem Pro Izborniku te pravi timski igrač. Posebno smo ponosni na njega zbog načina na koji nas predstavlja izvan granica. Stroj u svakom smislu

KOSOVEC NEVEN

Iako ne treba trošiti riječi da bi se predstavilo jednog od najvećih entuzijasta stolnog u Državi mi smo odlučili to napraviti. Aktivnost u svim sferama i natjecanjima te velika želja i volja koja ga krase vodile su ga do mjesta u Izvršnom odboru gdje je stvarno dodao vrijednost – Podigao je Zagrebačku Ligu do razine najpopularnijeg natjecanja i sve nas oduševio kompilacijom komentara, analiza i najava. Trud koji ulaže u našu zajednicu nije jedino, naime Neven istovremeno postiže i vrhunske rezultate:

Ono što je posebno važno spomenuti je da Neven sve te rezultate ostvaruje kao Semi-Pro igrač zbog čega inspirira i druge igrače a isto tako  i tjera izbornika Pro Repke da više bez njega ne pokušava sastaviti momčad.

 

ZALAR IVAN

Pionir profesionalnog pristupa stolnom kod nas. Kao odličan analitičar te pouzdan i beskompromisno iskren igrač savršeno se snašao u ulozi našeg PRO izbornika gdje je i izborio već neke odlične rezultate: 1.mjesto Na PRO Touru Nordeus Open u Beogradu(Cro-Bug-Srb) i 2.mjesto u prošlogodišnjoj seriji Balkan Cup turnira(Slo-Cro-Srb-Bug). Ivan je već godinama jedan od naših najboljih igrača, a ne zaboravimo da je i naš aktualni državni prvak. Ove sezone uhvatio je već:

Rezultati i igra kod Ivana nikad nisu upitni, a ove godine preuzevši kormilo Pro Repke ostavio je na nas posebno snažan dojam zbog čega nije moglo proći bez njegove nominacije.

 

Svim igračima koji su sudjelovali u aktualnoj sezoni (Fabi Liga, Državna Liga, Zagrebačka Liga, DYP Liga) omogućujemo glasanje uživo na turnirima najkasnije na Finalu Državnog Prvenstva ili e-mailom na stolni.com@gmail.com.