Najava FABI Pinero Lige u SH-u

Najava FABI Pinero Lige u SH-u

Jos se šipke nisu ni ohladile a stolnonogometni cirkus seli iz centra u zapadni dio grada. Mjesto radnje je kultni kafic Super Hrvoje. Kultni ne zato jer se nalazi u blizini Tehnickog veleucilista pa je poznat studentima, vec zato jer je s godinama postao mjesto u kojem se igra najbolji FABI stolni nogomet. I nije pretjerivanje. Vaš komentator predugo je u ovom sportu da bi se samo tako razbacivao komplimentima.

U subotu, 1. travnja, ocekuje nas 4. Turnir FABI PINERO Lige. Do kraja sezone nije ostalo puno i mnogima je ovo prilika da uhvate vrijedne bodove za ljestvicu. Iz povjerljivih izvora uspio sam doznati neke sigurne parove za subotu...to su nas najstandardniji par SH, IFCHA/MASSIMO, IVOR/ ANTONIO, MIRO/ĐANI, MISLAV/VRKI, NEVEN/MATIJA, IGOR/LUKA

Malo bolji poznavatelji primjetit ce neke male promjene..tako je Ifcha odlucio odigrati sa nekad velikom obramenom nadom Massimom. Nadamo se da ovo znaci i njegov povratak. Dobar spoj klasicnog fabi umjetnika i pravog obrambenog, doduse sa upitnom formom, ali opasan par. Matija i Neven zbog odsustva svojih suigraca Zalara, odnosno Zenze, odlucili su dobru igru iz Zagrebacke lige prenijeti i na FABI ligu. Neven, igrac koji biljezi najveci napredak. Koji vise i nije napredak. Neven je sad gotov igrac. Neven The pullshoter Kosovec.

ĐANI/MIRO nije tako nepoznat par, pravi su FABI igraci i mogu nekome pomrsiti racune. Osvajaci 2.mj. na jednom turniru u Sloveniji...pokazali su da oni to mogu. SH -istoimeni naziv kafica, najstandardniji par, jedni od favorita za osvajanje, domaćini..treba li jos sto naglasiti? MISLAV/VRKI sve cesci posjetitelji Fabi turnira. Dobro se uigravaju. Ne bih ih smjestio u krug osvajaca, ali da ce biti teski protivnici koji nikome nece nista pokloniti to sam siguran. Secer na kraju cine glavni favoriti (uz SH). To su IVOR/ANTONIO i LUKA/IGOR. Ne treba trositi rijeci, ovi ljudi su na svakom FABI turniru u polufinalu.

Nadajmo se da i decki iz okolice Koprivnice treniraju i da ce ponovno doci u solidnom broju kao i do sad. Mozda je bas vrijeme sa uzmu neki veliki skalp. Kao i svaki turnir do sad u SUPER HRVOJU, i ovaj mozemo slobodno proglasiti najboljim sto Hrvatska trenutno ima u stolnom nogometu. Dakle, ako ste se ikada zapitali kako stolni nogomet igraju najbolji u Hrvatskoj, saznajte u subotu 1.travnja u Super Hrvoju.

I da, nije prvoaprilska šala.