Najava Zagrebačke Lige 2016/2017

Najava Zagrebačke Lige 2016/2017

I treće godine zaredom nam se vraća Zagrebačka liga. Ovaj, sada već omiljeni, format igre ima za cilj ponovno uspostaviti klupsku scenu te svake godine prerasta u sve veće rivalstvo među ekipama. Trenira se i stvaraju se taktike, a o utakmicama se priča prije i prepričava ih se poslije.

Prošla sezona je igračima donijela mnogo uzbuđenja i neke neočekivane obrate u kojima se najspretnije snašla ekipa Foos United te tijesno odnijela prestižnu titulu prvaka ispred Kung Foos-a i favorita, KSIDRA.

Ove sezone nastavljamo u još jačem tonu uz određene novitete koji će podići očekivanja prije utakmice i koji će riješiti neke od problema s kojima su se ekipe susretale prošle sezone. Iako implementacija sljedećih noviteta ovisi o broju prijavljenih ekipa, već sada možemo najaviti:

Time želimo ekipama dati više vremena za organizaciju, gledateljima mogućnost da dođu i uživaju u nadmetanju suprotstavljenih timova, omogućiti prepoznavanje najboljih igrača kola i Lige te podići uloge, očekivanja i rasprave oko predstojećih utakmica, a sve to kako bi se saznalo koja ekipa je najspremnija.

 

Podaci o Ligi:

 

Molimo kapetane da najkasnije do 1.12.2016. prijave svoje ekipe i odaberu svoje domaće terene. Ukoliko trebaju bilo kakvu pomoć oko pronalaska igrača ili domaćeg terena, neka se slobodno jave na službeni Facebook Page „Zagrebačka liga HSNS“ (https://www.facebook.com/ZGliga).

Podsjećamo, ekipa se sastoji od najmanje 4 igrača raspoređenih prema brojevima, a za svaki broj je predodređen maksimalni rating igrača na sljedeći način:

1 PRO
2 PRO
3 SEMI-PRO
4 ROOKIE

Za sezonu 2016./2017. su doneseni novi ratinzi, a možete ih pronaći na sljedećem linku:

http://stolni.com/ljestvice/rating

 

 

 Tu smo za vas i za bilo kakva pitanja o Ligi, stolnom nogometu i životu općenito.

 

BEST IN FOOS,
ZG liga
nk