Osvajači DYP Lige 2017/18

Osvajači DYP Lige 2017/18

Pozdrav ljudi, evo i nas posljednji put ove sezone. Odigrali smo i posljednji DYP ove sezone i kao što znate pobjedu je odnio Tin Kujunđžić s odličnom igrom na njemu najdražem stolu.

Nadamo se da vam je svima prije svega ova liga bila zabavna, što je i glavni cilj iste. Isto tako drago nam je što se ipak stvorio natjecateljski duh koji od nas uvijek traži najbolje. Postizanju takve atmosfere pridonijele su razne nagrade pa ovim putem zahvaljujemo KSI-u, Bowlingu clubu, Šibenskom, SH-u i 8-ballu na srdačnom gostoprimstvu i nagradama. Također zahvale HSNSu na ukazanom povjerenju i velikom broju nagrada za pobjednike turnira i na kraju na medaljama za pobjednike sezone.

Nadamo se da smo opravdali vaša očekivanja i da ovakva liga postigne još veću razinu u godinama koje dolaze. Zato očekujemo dogodine još bolje i više!

Pa da prođemo kroz cijelu sezonu malo.

Prvo ime sezone je bez dvojbi Miro Radić. Od početka pa sve do kraja držao je prvo mjesto, suvereno, bez velikih grešaka, onako, baš profesorski. Kako sam kaže, velika motivacija mu je bila želja da zadrži to prvo mjesto i zato je dolazio na svaki turir. E čestitajmo mu još jednom. Miro svaka čast! Za sobom je ostavio 39 igrača koji su se pokušali dočepati titule pobjednika.

Drugo mjesto je pripalo Mislavu Maračiću koji koristi izostanak Armuša na posljednjem turniru i sa sobom odnosi srebro! Mislav nije baš dobro krenuo u sezonu ali to popravlja sredinom sezone s osvojenih 7 bodova četiri turnira zaredom. Na kraju osrednjim rezultatima ipak zaslužuje srebro.

Treće mjesto pripalo je Igoru Armušu koji je od svojih 7 odigranih turnira osvojio čak 4! Da je Igor nastupao na još kojem turniru sigurno bi Miru još teže bilo zadržati prvo mjesto.

Za kraj malo statističkih podataka cijele sezone:

 

TOP 5 po broju bodova
1. Miro Radić 66
2. Mislav Maračić 61
3. Igor Armuš 59
4. Tin Kujundžić 55
5. Marko Vrkić 38

 

TOP 8 po prosjeku bodova (*min 3 odigrana turnira)
1. Igor Armuš 8,4
2. Ivan Zalar 7,3
3. Neven Kosovec 6,7
4. Christian Lang 6,2
5. Tin Kujundžić 6,1
6. Miro Radić 6
7. Antonio Novački 5,8
8. Ivan Rusan 5,8

 

TOP 5 po broju odigranih turnira
1. Miro Radić 11
2. Mislav Maračić 11
3. Tin Kujundžić 9
4. Marko Vrkić 8
5. Igor Armuš 7

 

TOP 7 po broju osvojenih titula
1. Igor Armuš 4
2. Tin Kujundžić 2
3. Mislav Maračić 1
4. Christian Lang 1
5. Antonio Novački 1
6. Ivan Zalar 1
7. Neven Kosovec 1

 

To bi bilo to od nas za ovu sezonu, sve primjedbe, pohvale i prijedloge šaljite u kometar ili privatan inbox.

Marko Vrkić

Mislav Maračić

M&M