Osvrt izbornika Nemeca na Sava Kup 2017

Osvrt izbornika Nemeca na Sava Kup 2017

O Sava Kupu 2017 kao centralnom Fabi događaju godine zaista smo se raspisali: pohvalili, kudili, (pre)analizirali..svega se možete prisjetiti i u članku nakon turnira: http://stolni.com/clanak/rezultati-sava-kup-2017

 

No, još jedna stvar je ovdje također vrijedna čitanja: komentar izbornika Krešimira Nemeca na susret reprezentacija:

"Susret reprezentacija je iza nas te se posebno zahvaljujem igračima koji su nastupili za reprezentaciju. Svi smo dali sve od sebe, odlučivale su nijanse. Nažalost, ovaj puta je pehar izostao za dlaku.

Ekipa iz Srbije nije bila u najjačem sastavu, te smo je relativno lagano savladali, a prava borba se vodila između Slovenaca i nas. Nakon 6 partija rezultat je bio izjednačen, 3:3, a imali smo čak i nešto bolju gol razliku uzevši u obzir samo susret Hrvatska – Slovenija.

Ipak, gledajući ukupan susret triju momčadi tj. sistem troboja- Slovenija je bila bolja za 3 gola, te zasluženo odnijela pobjedu. Čestitam protivnicima. Nadam se da se vidimo do godine u Sloveniji."

 

Sve rezultate i pojedinačne setove možete vidjeti na slide-u reprezentacije na naslovnici ili klikom na sljedeći link:

http://stolni.com/clanak/4-sava-kup-zagreb-8ball

 

Unatoč ovoj "za dlaku" propuštenoj prilici treba priznati protivniku bolju formu kao što je to napravio naš izbornik i ..vratiti istom mjerom :) Sjetimo se, prvi susret osvojila je Slovenija pa smo im vratili na njihovom terenu a nakon toga i obranili naslov na neutralnom terenu u Srbiji.