Osvrt Izbornika Zalara pred Balkan Cup - Velenje 2017

Osvrt Izbornika Zalara pred Balkan Cup - Velenje 2017
Dragi kolege suigrači,
Stariji ljudi govore kako im vrijeme ide sve brže i brže. Nije mi djelovalo ozbiljno, ali da je došla već nova sezona Balkan kupa - zbilja tjera na razmišljanje. Još jedna sezona Državne lige je iza nas i možemo reći da su se iskristalizirala petorica igrača. Bazi Kiki- Antonio- Igor- vaš izbornik- punopravno se priključuje Neven. Reprezentativcem (naročito u obrani) oduvijek smatram i Ivora (veselimo se da je opet postao konstanta na našim turnirima) i Tihog (obrnut slučaj). Napadački smo postali potentniji napretkom Luke i Zenze. Širi popis bi zaključio Štefom na kaljenju u Njemačkoj kojeg rijetko vidim, ali svaki put je sve bolji.
 
Očito je i vas iznenadio termin turnira u Velenju prije ljeta, jer prema najavama imat ćemo malu delegaciju. Ovo će izgleda biti najlakši izbor sastava do sada. Dobra vijest je što ćemo biti u vrlo kompetitivnom (moj omiljeni atribut) sastavu, a loša da je izbor vrlo ograničen. Na sreću spomenuta standardna petorica (akronim prezimena KLAN-Z) će biti potpuna barem u subotu. Ako bude sreće pa doista dođe - priključuje nam se i dalje prva zvijezda repke - Dino. Dok neki novi Hrvat ne osvoji turnir pred nosom svjetskog prvaka (ili nedajbože napravi kakav kiks u stilu Balotellija), titulu superstara nosi Dino, neovisno o trenutnoj formi (klasa je uvijek klasa). Ova respektabilna šestorica je opasna svima, pa tako i nedodirljivim Slovencima, s kojima se susrećemo u Velenju.
 
Na sreću ipak imamo i rezervnu opciju u Siniši koji će opet bacati u očaj protivnike, ali za repku sam sebi stavlja prevelik pritisak. Jednom će se vjerujem i to promijeniti, a kada napokon proigra neće stati. Nadam se da će i studentski višestruki prvaci Mislav- Vrki sukladno najavama uspjeti doći po neophodno iskustvo. Ni oni nisu daleko od repke, kao što su pokazali ovaj vikend, ali oscilacije su im trenutno velike.
 
Pozdrav do subote uz poticaj na trening (s novim loptama!),
Ivan