Priprema za Zagrebačku Ligu 16/17

Priprema za Zagrebačku Ligu 16/17

Zagrebačka liga će biti zaista posebna serija utakmica ove sezone. Saznat ćemo koja je momčad najspremija, a, kao novitet, znat ćemo i najboljeg strijelca Lige. Možete biti sigurni da će pobjednička momčad zasluženo biti na prvom mjestu jer će za taj pothvat trebati puno više od nešto sreće i par slučajnih golova na jednom susretu. Ne. Ta će momčad morati redovito pokazivati stolononogometnu izvrsnost u svakom kolu, svakoj utakmici i na svakom golu. Svaki od igrača će morati dokazati svoju vrijednost protiv svih igrača protivničkih momčadi, ali i sposobnost suradnje s igračima u vlastitoj momčadi.

Kroz osam kola, u 16 tjedana natjecanja, iskristalizirat će se ekipa koja ima najbolje igrače, najveću sposobnost prilagodbe drugim igračima, najbolju taktiku i najveći timski duh.

Zato ćemo u četvrtak, 2.2.2017. s okupljanjem u 19h, u kultnom mjestu profi stolnog – Klubu Studenata Istre, podijeliti medalje za prošlu sezonu, objasnit ćemo pravila za novu sezonu i odigrat ćemo probnu utakmicu s izmiješanim momčadima, a sve to kako bismo pokazali pravila, upoznali sistem i format, objasnili nejasnoće i zabavili se igrajući ovu igru, koja je nama svima zapravo puno više od puke igre i razonode.

Smatrajte se pozvanima.

Neven Kosovec.

 

ps: Iskoristite ovu priliku, dođite i pridružite se nokoj od postojećih ekipa ili napravite svoju. Zaigrajte s nama još ove sezone!

 

INFO:  facebook stranica: https://www.facebook.com/ZGliga/