Rezultati 1. turnira DYP Lige 19/20 - Bowling

Rezultati 1. turnira DYP Lige 19/20 - Bowling

Održan je prvi turnir DYP lige za sezonu 2019./2020.g. Naš domaćin Bowling klub je već odavno postao jedno od glavnih mjesta okupljanja Hrvatske stolonogometne scene te se i ovaj put pokazao odličnim što pokazuju odličnim nagradama koja su nam pripremili.
Odlično se igralo i družilo, takvi turniri su pravi način za ubacivanje na scenu :) 
Turnir je odigran na Garlando stolu te je nastupilo 7 natjecatelja od kojih su neka potpuno nova imena.
Na kraju turnira su se dobili sljedeći rezultati: na 7.mjestu je završio novo ime Slaven Sever koji je pokazao da mu stolni nije stran pojam da je može ugroziti i ponajbolje u Hrvatskoj, nažalost manjak iskustva i prvi turnir ga je ostavio na začelju ljestvice te se nadamo da će nastaviti dolaziti na DYP turnire i penjat se na tablici. Na 6. mjestu je završio Krešo Nemec koji nije, do nekoliko posljednjih kola, uopće bio svjestan da igra na Garlandu (mislio je da je Roberto) što možda ima ulogu što nije bio toliko efikasan :) 5. mjesto pripalo je Marinu Bilanu kojem je ovo 3. turnir dyp lige te polako gradi svoje znanje u igri na profi stolovima. U tijesnoj borbi za mjesta od 4.do 2. najlošije je prošao kiki koji završava turnir na 4. mjestu dok je Vjeko završio na 3. a Tin svojim pullom dolazi do 2. mjesta. Najbolji se pokazao Vrki koji pokazuje da je Garlando ipak stol na kojeg može najviše računati i s uvjerljivih 8 pobjeda i 1 porazom zauzima 1. mjesto i prvih 10 bodova u ukupnom poretku DYP lige.

 

M&M!

Za sljedeći turnir primamo prijave za vođenje, naime kako smo najavili  - svi možete postati voditelji i izmisliti neku svoju shemu za DYP turnir! Javite se