Rezultati 1.DYPa 17/18 u SHu

Rezultati 1.DYPa 17/18 u SHu

Dragi sljedbenici, vjernici, braćo, stolnonogometaši...

Iza nas je konačno i prvo kolo Prve stolnonogometne lige u sistemu DYP izvlačenja u slavnom nam SH. Prvom kolu prisustvovali su svi najvažniji članovi stolnonogmetnog komiteta na čelu s poglavarom Novačkim te razni ugledni političari kao Kolinda Grabar-Kitarović, Donald Trump, Yao Ming, Kim Jong-un te za šankom neponovljivi Ševa. Pošto je svečanost pala na četvrtak 28.9. odlučeno je da počne minutom šutnje za Louisa Pasteura, francuskog kemičara i biologa, izumio je penicilin glavni prah za uklanjanja ozljeda od stolnog. Također se pretpostavlja da je on pronašao i glavni spoj od kojeg se rade ručke za stolni. Ali vratimo se našem događanju koje je prošlo u maksimalno mirnom tonu bez većih nereda (malo su se poriječkali Marinković i Radić ali stolnonogmetna redar služba odmah je reagirala i poslala svoju najbolju dvojicu u vidu Vrkić i Brajković koji su smirli nemire u samim počecima). Ovom velikom spektaklu prisustvovalo je 10 najspremnijih boraca iz cijele Hrvatske, uz koje je stao i Siniša Jovanov kojeg muči gadna ozljeda palca na desnoj ruci ali on se borio sa srcem i sjebanim palcem do samog kraja (veliki lajk za Sinišu), te jedno inozemno lice iz susjedne nam Albanije u vidu Marka Vrkića. Gledatelja je bilo ko na utakmici Uljanik Zagreb-Donja Kašina. Sudac ovog događaja, sijavom glavom i bradom Pierluigi Collina. Tempratura se kretala od 21 stupnja kraj stola, u WC-u oko 18 stupnjeva, vlage ni 85% dok je vjetar puhao slabo ili umjereno, što bi se reklo idealno za stolni. U 20.00 po Zagrebačkom vremenu, 02.00 po Kineskom i 12.00 iliti podne po Gvatemalaškom vremenu počela je borba. Pucalo se na jednoj i na drugoj strani a mi vam donosimo krajnji rezultat pa je poredak glasio ovako;

 1. Mjesto

Nekad neugodni a sada najgori, nekada je finala igrao a sada ne može sa sadnjeg mjesta, prošle godine borio se za vrh a sada je na vrhu (s krive strane), studenski doprvak Luka Brajković.

 1. Mjesto

Nikad neugodni, još manje se borio za prva mjesta, uvijek drži isti nivo igre-očajan, totalno ne zasluženo predzadnje mjesto, za njega je jedino da maknemo prefiks ovom predzadnji, studenski prvak Mislav Maračić.

 1. Mjesto

Najdraži dio koji pišem, naš najtrofeniji igrač, "kao" "najbolji"--->hahaha, predsjednik saveza, strah i trepet svih Slovenaca, na odličnom 9. Mjestu prvi puta u karijeri veliki Antonio Novački.

 1. Mjesto

Na ovom mjestu nalazi se glavna masa, jedini stranac na takmičenju, savezni redar, glavonja koji je osvojio Kampusjadu te dvije godine službeni sveučilišni prvak čMarko Vrkić.

 1. Mjesto

Novopridošli natjecatelj stigao čak iz dalekog Bjelovara i odmah pokazao da je bolji od predsjednika saveza te ga prestigao za dva mjesta, kaže da mu je put bio naporan i težak i da ga je umor presjedanja i čekanja aviona jako izmorio te da nije bio u punoj spremi u suprotnom bi se popeo barem još jedno mjesto, dragi Hrvati i Hrvatice Filip Eđut.

 1. Mjesto

Ko i omiljeni mu Jajduk drži sredinu tablice i zna da mu je to maksimum, vidi se da od kada ima kćerkicu počeo je igrati ko ona, gori napadač od Huga Almeide, obrana ko Mario Maloča, trener ko Slavko Poklepović, na sredini tablice Dalmatinska fjaka Tin Kujundžić.

 1. Mjesto

Krenuli smo u gornji dio poretka na kojem se nalazi Kanadski Hrvat koji očito još nije ušao u formu, nije počelo lopatanje i grtanje pa ga ruke još ne slušaju, i dalje služi svim Hrvatskim građevinama Don Neven Kosovec.

 1. Mjesto

Najgore moguće mjesto, slikaš se praznih ruku i gledaš ove s peharima na postolju, ali on se na to već naviknuo, uvijek 4. ili 3., jedini koji je taj dan otišao s peharom isto za 3.mjesto hahaha, glavni bravar saveza, The Blair Luka Vještica project.

 1. Mjesto

Na postolju jedan od osnivača stolnognogometa i nogometnog kluba HAŠK Zagreb, jedini koji drži ručke ko da pleče pačji ples, jedini koji je došao ozljeđen te odnio treće mjesto, ubojiti puller Siniša Jovanov.

 1. Mjesto

Veliko drugo mjesto pripalo je isto tako jednom velikom čovjeku, službena TAXI služba saveza, veliki golman, kad vam on stane na gol loptica ne prolazi, najglasniji, najagresivniji i najbjesniji Ivor Marinković.

 1. Mjesto

Pobjednik, osvajač, jedini koji ide doma s osmijehom na licu i kriglom saveza, jedini s diplomom iz sporta zbog svog silnog iskustva i dalje pokazuje da može sve ove balavce s jednom rukom pobacati, a može im djed biti ;) , totalno zaslužena pobjeda otišla je u ruke kod velikog MIRE RADIĆA.

 

S ovime zatvaramo našu ljestvicu koja isto ovako izgleda i u ukupnom poretku. Hvala ekipi SH što nisu došli i tako su antipatični, hvala i Kikiju koji mora psa čuvati, hvala i Đaniju kojeg još čeka pehar iz 98', hvala Matiji što će ovo komentirati, veliko hvala glupom Zenzi što nije došao ne mogu ga više gledati i hvala Štefu što zarađuje za nas.

 

Nadam se da se u slijedećem kolu vidimo u puno manjem broju da bi imao manje za pisati. Hvala unaprijed.

Srdačan pozdrav od saveza svima i vama u studiju i režiji.

Poštujte naše znakove.

P.S. Antonio je deveti hahaha

 

M&M