Rezultati 2. Turnira FABI Pinero - SH

Rezultati 2. Turnira FABI Pinero - SH

Iza nas je 2. Turnir Fabi PINERO Lige 2015/2016 odigran u Super Hrvoju.

Bio je ovo jedan od najboljih turnira već duže vrijeme na ovim prostorima, bilo da gledamo količinu prijavljenih igrača, njihovu kvalitetu ili samu organizaciju turnira.

Sa 15 prijavljenih parova, te 16 igrača u single disciplini, uz dobru atmosferu, bilo je to i odlično druženje.

 

Rezultati:

 

Parovi:

1.mjesto: FEST (Ivor i Antonio)

2.mjesto: Hello Kitty (Đani i Kiki)

3.mjesto: SH (Ante i Krešo)

4.mjesto: Foos United (Luka i Massimo)

 

5.-8.

KSIDRO (Zalar i Igor)

Crveni Vragovi (Siniša i Tin)

Odlučno Možda ( Ivča i Marijan)

M&M (Miro i Matija)

 

"Amaterski dio":

1. mjesto: ViB ( Vjeko i Bojan)

2. mjesto: MIŠ ( Alen i Matija)

 

Single:

1.mjesto: Đani

2.mjesto: Kiki

3. mjesto: Antonio

4. mjesto: Luka

 

Nadam se da vas nisam uvrijedio sa nadimcima u rezultatima, napisao sam vam ime/nadimak/prezime kako ste poznati u stolnonogometnom svijetu smile emoticon. Ljestvica je na http://stolni.com/ljestvice/sezona-2015

Da kažem par riječi o turniru... Na turniru je odigrano mnogo jakih i zanimljivih partija. Jedna od najnapetijih bila je u polufinalu između FEST-a i SH. FEST je slavio 3:2 u setovima, a zadnji set su dobili na razliku, tako da je stvarno bilo opasno do kraja. To što su odlični igrači kao što su Vjeko i Bojan osvojili samo "amaterski dio" dovoljno govori o jačini turnira. Drago mi je da su došla i neka stara lica iz doba Purgeraja, te se nadamo da ćemo ih opet vidjeti na treninzima i idučim turnirima. Đani je u single-ovima dominirao i pokazao da osim što je odličan golman, može ponuditi i dobru igru u napadu. Hvala Kikiju, što je ipak odigrao na turniru, te je ostvario zapažene rezultate. Također moram spomenuti i Foos United koji su zbrisali s posla samo da bi odigrali stolni:) Ivča iz ekipe "Odlučno Možda" je bio vrlo dobar, čini mi se da mu je falilo malo sreče u single-u, te možda malo vjetra u leđa u parovima, za još bolji rezultat. Najradje bih vas sve spomenuo, ali bi to preraslo u par stranica teksta, pa sam morao neke izdvojiti. Nadam se da nikoga nisam naljutio s komentarima, ipak je to sve samo ono kako sam ja vidio turnir.

U svakom slučaju, turnir je bio odličan, a odličnim ste ga napravili svi vi koji ste došli na turnir. Nadam se da će sljedeči biti još bolji. Hvala vam svima!

Krešo :)