Rezultati 2.Turnira Međimurske FEST Lige - Shakespeare Bar

Rezultati 2.Turnira Međimurske FEST Lige - Shakespeare Bar

Međimurska Liga nastavlja u jakom ritmu!

Na drugom turniru u Shakespeare baru nastupilo je 11 parova u disciplini parova, a 4 juniora borilo se u pojedinačnom djelu igrača do 18 godina. Turnir je bio organiziran na 2 Fabi stola a Shakespeare bar čini se postaje novi centar stolnog nogometa u Čakovcu.

Igrači su redom prikazivali super igru na fabi stolovima što smo odmah i prenosili Live-videom na facebook stranicama Međimurske Lige no pobjednikom je mogao postati samo jedan par. U finalu smo gledali revanš s 1.turnira: Saša Vuljak i Mihael Kovačić pružili su žestok otpor no na kraju su pobjedu (ponovo) morali priznati Tihomiru Kovačiću i Dariu Ivanuši! Dečki u dva turnira još neporaženi, to je dostignuće! Može li im netko pomrsit planove?

U utakmici za treće mjesto Majk Turk i Luka Baniček impresivno su pobijedili Tomicu Goleca i Filipa Posavca i zakomplicirali stanje na ljestvici..

Među juniorima najbolji je ponovo bio Nikša Žganec pobjedivši u finalu Antonia Blažića, a na treće mjesto popeo se Benjamin flac pobjedivši Lovru Đuda. Svim juniora čestitamo na igri i na hrabrosti nastupa među starijom ekipom!

 

 

Rezultati:

PAROVI:

1. Tihomir Kovačić i Dario Ivanuša

2. Saša Vuljak i Mihael Kovačić

3. Majk Turk i Luka Baniček

4. Filip Posavec i Tomica Golec

 

JUNIOR POJEDINAČNO:

1. Nikša Žganec

2. Antonio Blažić

3. Benjamin Flac

4. Lovro Đud