Rezultati 4. turnira Fabi Lige - CB Madis

Rezultati 4. turnira Fabi Lige - CB Madis

Iza nas je 4. Turnir FABI Pinero lige održan u caffe baru MADIS.

Turnir je bio odličan! Došlo je 13 parova, sve jedan bolji od drugoga, te se na turniru mogla osjetiti pozitivna natjecateljska atmosfera.

Prvo nas je iznenadila količina natjecatelja u single-u gdje se skupilo čak 19 pojedinaca. Iako je ove godine single sa organizacijske strane bačen u sjenu, te je vraćen jer su igrači tako htjeli, mislim da je za sljedeću sezonu zaslužio punu organizacijsku pozornost. Posebno bih izdvojio Maria Volarića koji je dosao na turnir, prošetao se medju opasnom konkurencijom i osvojio turnir. Također čestitke Đaniju i Ivanu Rusanu na osvojenom drugom i trećem mjestu.

U parovima je bilo posebno zanimljivo, te smo dobili neke nove parove koji su odlično funkcionirali zajedno.Izdvojio bih „Galacticos“ (Matija i Zalar) koji su stvarno odlično igrali. Matija je vukao 3-2 kao u stare dane, a Zalar je pokazao da je dobar golman.  Takodjer bih izdvojio Luku i Igora, koji su u zadnje vrijeme internacionalno nepobijedivi. Moze li ih netko skinuti?? Ne mogu zaboraviti niti Antonija i Massima koji su na svojem prvom turniru kao par napravili odlicne rezultate. Ima jos puno stvati koje bi volio spomenuti, ali i ovako sam oduzio.

Mislim da je nakon ovog turnira tablica postala jako zanimljiva, te će biti velike borbe za mjesto medju najboljima. Već godinama nismo imali ovako dobru konkurenciju i do samog kraja će odlučivat detalji :)

Hvala vam svima koji ste dosli, te svojim dolaskom napravili dobar, jak i zanimljiv turnir.  Volio bih da napišete svoje mišljenje o turniru u komentar, posebno ako vam se nešto nije svidjelo i kako to promjeniti.   I na samom kraju rezultati.

Pojedinacno

1.mjesto : Mario Volaric

2.mjesto : Đani Glavinić

3.mjesto : Ivan Rusan

 

Parovi:

1.mjesto : Luka i Igor

2.mjesto : Antonio i Massimo

3.mjesto : Škacan i Volarić

 

Amateri:) 1.mjesto: Ivan i Marijan Rusan

 

Pogledajte kako stojite na:  http://stolni.com/ljestvice/sezona-2015

 

Krešimir Nemec, LP!