Rezultati DYP Lige 2016/2017

Rezultati DYP Lige 2016/2017

Finalom u Splitskom klubu završila je ovogodišnja DYP Liga! Kroz 9 turnira 45 igrača borilo se, učilo i zabavljalo a rezultat je vrlo uspješna sezona. Igrali smo na Robertu, Garlandu, Tornadu i u 4 različita studentska kluba radili na popularizaciji stolnog nogometa što nam je vjerujem i uspjelo.

Nije izostalo ni natjecateljskog duha, što svatko tko je nastupio zna jer usprkos opuštenom karakteru, nije bila mala stvar osvojiti turnir DYP lige jer konkurencija je često bila opaka. Redom su to bili: Antonio Novački (dva osvojena turnira), Krešimir Nemec, Luka Vještica, Ivan Zalar (dva osvojena turnira), Igor Zenzerović (dva osvojena turnira) i Neven Kosovec koji je odnio pobjedu na sinoćnjem finalu!

Naravno, uslijedila je i dodjela medalja za cijelokupnu ligu koju ove godine osvaja Igor Zenzerović, u stopu ga je slijedio Ivan Zalar na drugom mjestu a treće mjesto je zauzeo Igor Armuš koji se baš na zadnjem turniru uspio odvojiti od konkurenata. Čestitke dečkima!

Vrijedi spomenuti i Luku Brajkovića i Vjekoslava Cvetka koji su se držali u samom vrhu čitave sezone. Osim navedenih, čestitka ide svima koji su se došli družiti i natjecati, pogotovo našim početnicima koji su upravo kroz DYP Ligu dobili priliku upoznati kompetitivni stolni nogomet i nadam se da će se u još većem broju vratiti i sljedeće godine.

DYP Liga se pokazala kao vrlo uspješan projekt i svakako se vraća iduće godine tako da možete očekivati još više lokacija, više stolova (šuška se da bi se i FABI mogao pojaviti) a samim time i više natjecatelja. Hvala svima koji su dolazili, pomagali mi uz poseban pozdrav Stjepanu Mijiću i Antoniu Novačkom bez kojih liga ne bi bila što jest. Hvala klubovima koji su nas ugostili - Istarski, Šibenski, Splitski i Sinjski klub. Bila je ovo odlična sezona za koju se samo možemo nadati da ćemo je uspjeti nadmašiti.

Lijep pozdrav,

Voli vas Zenzo