Rezultati Finalnog turnira FABI Pinero Lige 17/18

Rezultati Finalnog turnira FABI Pinero Lige 17/18

Finalni turnir Lige uvijek nosi posebnu težinu a isto tako i više bodova. Najbolji Fa.Bi. igrači sakupili su se prošle subote u CB Madisu i priveli sezonu 2017/2018 kraju.

Odigrali smo PAROVE, POJEDINAČNO i KUP HRVATSKE.

U pojedinačnom dijelu bilo je vrlo interesantno jer su svi igrači u vrhu ljestvice stigli na turnir i upustili se u borbu. S posebnim interesom pratio se razvoj situacije između RUSANA i GLAVINIĆA jer onaj s boljim rezultatom osvaja titulu prvaka u pojedinačnom dijelu. Najspretniji je ipak bio NOVAČKI koji u odličnom finalu dobiva GLAVINIĆA. Za treće mjesto RUSAN je bio bolji od LANGA.

REZULTATI POJEDINAČNO:

1. Antonio Novački

2. Đani Glavinić

3. Ivan Rusan

4. Christian Lang

5. Luka Brajković

 

U parovima smo ponovo vidjeli da favoriti nisu uvijek pretplaćeni za zlato. Iako su dogovorili nastup "5 do 12" LANG i RADIĆ odličnom su igrom u eliminacijskom dijelu došli do glavne nagrade iako su se iz grupe izvukli zbog gol razliike. Kad je bitno odigrali su kao prava ekipa i u Polufufinalu pobijedili par NOVAČKI-MARINKOVIĆ a u finalu čuveni SH tj. NEMEC-PRSTEC. Na taj su način upravo oni odlučili prvaka u parovima!

REZULTATI PAROVI:

1. Miro Radić i Christian Lang

2. Krešimir Nemec i Ante Prstec

3. Luka Brajković i Đani Glavinić

4. Antonio Novački i Ivor Marinković

 

Na kraju večeri odigrali smo i KUP HRVATSKE. Ovu ekipnu disciplinu odigrali smo prema sistemu Zagrebačke Lige a novu titulu osvojila je ekipa FEST! Više u posebnom članku