Rezultati Balkan Lige 2017 - ukupno

Rezultati Balkan Lige 2017 - ukupno

Međunarodna ITSF turneja natjecanje je najviše razine a naša Balkan Liga – sastavljena od 3 turnira u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj sastavni je njezin dio. Na ovo otvoreno regionalno natjecanje na kojem redovno susrećemo i igrače iz Bugarske, Austrije, Mađarske, Italije, Švicarske, BiH pa i šire zaista možemo biti ponosni .

Hvala svima koji su pomogli da ovo natjecanje zaživi:  time mislimo i na sve koji su nosili stolove, zaigrali na turniru, šarafili lampe ili pomagali u prozivanju. Svatko od vas je na svoj način pomogao i našem Savezu i susjedima „Zvezi „i „Federaciji“ bez kojih to nebi bilo moguće.

4 naša igrača našla su se u TOP11 u Open Singlu Balkan Lige (Igor, Siniša, Antonio, Đani) Da, malo smo navukli sa top10 na top11 kad smo toliko blizu J

4 naša igrača našla su se u TOP10 u Open Double Balkan Lige(Igor, Ivan, Christian, Antonio) U ovoj disciplini mnogi igrači djele mjesta i to Igor i Ivan zajedno s M.Jersosm iz Slovenije 1. mjesto a Kiki i Antonio 5.mjesto!

Zbrojeno:

4 naša igrača našla su se u TOP11 u Open Combined Balkan Lige (Igor, Ivan, Antonio, Siniša). Posebne pohvale Igoru Armušu na srebru ove ljestvice koja nosi posebnu težinu! On je bio naš najbolji igrač i definitivno je pokazao zašto je kapetan naše PRO Reprezentacije.

Nastavljajući do Senior Singla ne možemo ništa drugo osim skinuti kapu Siniši Jovanovu koji je suvereno vlada ovom disciplinom.. 3 puta je ove sezone potvrdio svoju dominaciju pred glavnim konkurentom iz Srbije i kolegom Radićem koji je osvojio broncu

U ženskim disciplinama ove smo godine ostali kratki naime nismo imali predstavnica u ovim disciplinama. Držimo palčeve da se i to ubuduće vrati na put stare slave kad su igračice iz Hrvatske ostavljale konkurenciju iza sebe.

Prelazimo na najbrži zglob Balkana.. u disciplini Speedball najvažnije je spomenuti osvajača Christiana Langa koji je to ostvario uz svog partnera s kojim djeli prvo mjesto-Leona Kogelnika iz Slovenije. Također na postolju-broncu je uzeo Antonio Novački i to uz samo dva nastupa.

I za kraj – srebro PRO Reprezentacije pod vodstvom Ivana Zalara!

Momci, čestitamo!

 

UKUPNO BALKAN LIGA 2017:

SPEEDBALL:
1. Leon Kogelnik (SVN) i Christian Lang (CRO)
2. Tadej Breznik (SVN) i David Potrbin (SVN)
3. Antonio Novački (CRO)

SENIOR:
1. Siniša Jovanov (CRO)
2. Vladimir Gremplinović (SRB)
3. Miro Radić (CRO)

WOMAN COMBINED:
1. Tamara Kotnik (SVN)
2. Saša Vilič (SVN)
3. Marijana Sabolič (SVN)

OPEN COMBINED
1. Leon Kogelnik (SVN)
2. Igor Armuš (CRO)
3. Matevž Jeras (SVN)